Sensuàl

Graag breng ik een bezoek aan het BIMHUIS te Amsterdam, het podium voor jazz en aanverwante muziekstijlen. Voorheen gelegen aan de Oude Schans maar tegenwoordig aan het IJ, in een zwevende "doos" met een prachtig uitzicht op de "skyline" van de stad.

In augustus trad daar de Nederlandse band Sensuàl op, of moet ik zeggen "banda Sensuàl" ? De band presenteerde die avond haar tweede CD, waarvan op één na alle composities door de band zelf zijn geschreven. Bewonderenswaardig. Het optreden was fenomenaal en puur sensueel en Eva, de zangeres, maakte een overweldigende entree.

Sensuàl speelt Braziliaanse muziek en de zang is uiteraard in het Portugees. De muziek is sensueel en tevens zwingend. De stem van Eva Kieboom raakt je diep en is meeslepend. De afgelopen weken heb ik de laatste CD "Salve" grijs gedraaid maar deze wil maar niet vervelen.

Sensuàl trad ook op tijdens de Amsterdam-Uit-markt. Het was de eerste keer dat ze met mooi weer speelden afgelopen zomer, aldus Eva. Helaas was het optreden binnen...

Klik op de CD rechts voor de website van Sensuàl en luister naar dre volledige tunes op de nieuwe CD. Ga naar www.bandasensual.com/shop/ om samples van alle tracks te beluisteren.

 

TOTAL SPEAKER REPAIR

Ernst Schouten van Total Speaker Repair blaast uw oude luidsprekers weer nieuw leven in. Verteerde foamranden, verbrande spreekspoelen, Ernst herstelt het voor u op een vakkundige wijze en voor een redelijke prijs. Total Speaker Repair maakt uitsluitend gebruik van originele materialen.

Bezoek de site voor meer informatie.

 

 

 

 

 

 

 

 

Banda Sensuàl

 

 

 

Total Speaker Repair

 

 

 

 


 

 

 

K.v.K. nr. 371 395 37   © 2008, 2012 the audio clinic
laatst bijgewerkt: 230312